DPOrganizer: De noodzakelijke flexibiliteit voor een startende onderneming

DPOrganizer biedt een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing die bedrijven helpt bij het beheren van de verwerking van persoonlijke gegevens en ervoor zorgt dat het bedrijf voldoet aan de AVG.

De flexibiliteit hebben om op en neer te schalen wanneer dat nodig is, is cruciaal voor een startende onderneming als DPOrganizer. En omdat het bedrijf tegelijkertijd moeite had om toegang te krijgen tot de juiste ontwikkelaars, vanwege de grote vraag en het lage aanbod, was nearshoring een optimale oplossing voor DPOrganizer.

Binnen een maand was DPOrganizer operationeel. ProData Consult nam de gehele opzet voor zijn rekening, maar nog belangrijker, het zoeken naar en werven van de ontwikkelaars die nodig zijn voor DPOrganizer om hun projecten en leveringen op schema te houden. Over het algemeen ervaart DPOrganizer de overgang als zeer gemakkelijk en eenvoudig.

DPOrganizer realiseerde zich al snel het enorme potentieel van Polen als een nearshoring-bestemming. De IT-ontwikkelaars zijn eenvoudigweg zeer bekwaam, terwijl ze enorm trots zijn op hun werk. Dat betekent dat ze meer leveren dan je zou verwachten.

related posts