Santander Consumer Bank: Eenvoud en transparantie in het gebruik van de consultant

In Santander Consumer Bank maken ze gebruik van een externe consultant om te schalen wanneer dat nodig is, maar ook om toegang te krijgen tot specialisten in een markt waar de juiste kandidaten moeilijk te vinden zijn. Het biedt flexibiliteit als het gaat om mankracht, maar ook om competenties.

Met een consultantsportfolio variërend van lokale consultants tot consultants die nearshore opereren, is het belangrijk om volledig overzicht te hebben over alles, maar ook om een eenvoudige toegangspoort te hebben tot het aanvragen van nieuwe consultants, en het onderhouden van bestaande contracten. Hier heeft Santander de klantmodule nuttig gevonden.

De klantmodule maakt het voor Santander mogelijk om volledige transparantie en controle te hebben over het gebruik van de consultant. Van hieruit kunnen ze het gebruik, de prestaties en de kosten van hun consultants volgen. Bovendien heeft de gratis tool het proces van het aanvragen van nieuwe consultants sterk verbeterd, evenals het vlot en eenvoudig verlengen van bestaande contracten.

BLOG

Insights and articles