Eenvoudige administratie van consultants

De administratie van externe consultants kan tijdrovend en complex zijn. En transparantie in aanvragen, contracten, prestaties en uitgaven van consultants is vaak ver te zoeken. Met de online klantmodule van ProData Consult krijgt u eenvoudig volledige controle en overzicht over alle consultants.

Als klant van ProData Consult bieden wij u – kosteloos! – onbeperkt toegang tot onze online klantmodule. Deze module geeft u volledige transparantie en compleet overzicht van de inzet van uw consultants. Het systeem is eenvoudig en efficiënt in het gebruik.

frontP_Carro_6
Santander

Case: Zo gebruikt Santander Consumer Bank de klantmodule

Santander Consumer Bank gebruikt onze klantmodule om volledig overzicht en transparantie te krijgen van de inzet van hun consultants, hun prestaties en uitgaven. Bovendien heeft de kosteloze tool het aanvraagproces van nieuwe consultants sterk verbeterd en kunnen bestaande contracten vlot en eenvoudig worden verlengd.

Kenmerken

overview_consultants

Overzicht van alle consultants die werken met een ‘actief’ contract, cv's, tarieven, projectdetails en contractduur

Consultant-expenses

Gedetailleerd overzicht van uw consultantkosten. U kunt diverse zaken inzien: zoals de totale kosten, het uurtarief van elke consultant en de geregistreerde uren voor elke tijdsperiode

overview_requests

Overzicht van alle adviesaanvragen. U kunt ook verzoeken bewerken en nieuwe verzoeken aanmaken

Consultant_performance

Consultant performance in real time, zowel voor individuele als alle consultants

instant_access

Directe toegang tot alle consultancy contracten

advanced_filters

Geavanceerde filters en instellingen voor meldingen per e-mail

Altijd en overal toegang

Overal toegang tot alle gegevens in real time – wij zorgen ervoor dat de data altijd beschikbaar en actueel is. Onze klantmodule werkt soepel op zowel tablet als smartphone. Zo bent u altijd op de hoogte van de inzet van uw consultants en heeft u op elk gewenst moment uw rapportages en overzichten bij de hand.

mobile