Beheerde diensten op maat voor u

Als full-service business en IT-consultant zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen helpen met hun IT-wensen. We stemmen onze beheerde diensten af op de specifieke uitdaging in kwestie en hebben een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. De echte waarde ligt in het oplossen van echte problemen.

Het oplossen van problemen vraagt om aandacht. We luisteren, begrijpen, en wanneer nodig, dagen we onze klanten uit en begeleiden we hen om oplossingen vanuit verschillende perspectieven te zien. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de dienst en oplossingen die we bieden – van leiderschap, onboarding tot beheer en rapportage.

Ongeacht het gebied of de complexiteit
Met een probleemgerichte aanpak dwingen we onze klanten geen enkel vooraf gedefinieerd kader of methode op. In plaats daarvan bekijken we zorgvuldig welke aanpak het meest geschikt is voor de specifieke klant, de processen en de organisatie.

Managed service model_done1
Managed service model_done

IT-diensten met volledige flexibiliteit

Omdat we een full-service business en IT-consultancy zijn, bieden we onze klanten de flexibiliteit om te navigeren tussen diensten om tegemoet te komen aan de zakelijke wensen. Het stelt onze klanten in staat om van een klassieke tijds- en materiaalsamenwerking over te stappen naar een beheerde dienst met SLA en een vaste prijs – en weer terug – zonder verplichtingen.

Boek een gratis sparringsessie

Staat u voor een uitdaging waar u hulp bij nodig heeft? We geven u graag onze visie. Hier kunt u een gratis sparringsessie met een van onze experts boeken.

Dialoog en samenwerking gaan voorop

We zijn er trots op dat we de zaken van onze klant kennen en begrijpen. Alleen door echt inzicht te krijgen in hun markt, organisatie en situatie, kunnen we de juiste adviezen geven. Door middel van een intensieve dialoog en sparringsessies, maken we samen een dienst of oplossing op maat die het meest geschikt is voor de specifieke uitdaging in kwestie.

Op deze manier heeft u volledige transparantie in het gehele proces en weet u precies wat u ons betaalt om op te lossen en waarom.

ManagedService_Dialogue

Statements

Inschrijven op de newsletter

By clicking on "Subscribe", you consent to receive emails from ProData Consult regarding news pertaining to our services or other relevant news. You also acknowledge that you have read our Privacy policy & cookies

You may at any time withdraw your consent by unsubscribing in the emails you receive, or by contacting us at info@prodataconsult.com or via the website.