IT-talent hoeft niet schaars te zijn

Steeds meer bedrijven hebben moeite de juiste IT-specialisten te vinden. Er is een groot tekort aan IT-specialisten en daarom is IT vaak dé bottleneck. Daardoor worden doelstellingen op het gebied van time-to-market en orders vaak niet gehaald. Maar als je kijkt naar Polen, waar een overvloed is aan uitstekende IT-specialisten, hoeft het geen probleem te zijn.

Velen gaan er ten onrechte van uit dat nearshoring een langdurend en moeizaam proces is, waarvan je pas na lange tijd de vruchten plukt. Maar in feite is het bij een gevestigde en professionele leverancier relatief eenvoudig: al binnen 30-45 dagen staat er een team dat operationeel én succesvol is.

Lees meer
Lees meer

managed_service_icon_2021_3

Gekwalificeerde en competente

senior IT-consultants

timeandmaterial_icon_2021_3

Hoogwaardige en schaalbare

service op maat

NS_Experienced-provider_icon_2021_1

Ervaren aanbieder met een

lange staat van dienst

in nearshoring

Our Nearshoring as a service

Met ProData Consults Nearshoring as a Service krijg je toegang tot een volledig schaalbare ontwikkelingsafdeling in Polen en kun je je voordeel doen met de grote hoeveelheid sterk gespecialiseerde en competente IT-professionals.

Wij zorgen voor alle praktische zaken, met andere woorden: wij zorgen voor de kantoren, de infrastructuur, de hardware en uiteraard de IT-resources van de hoogste kwaliteit, oftewel de volledige setup.

Wanneer je het besluit neemt, kun je binnen 45 dagen een volledig team klaar hebben. Tegelijkertijd is het mogelijk je binnen maximaal 30 dagen te onttrekken aan alle verplichtingen.

Wij kunnen de grootte van het team zo ver schalen als nodig is; wij hebben klanten met twee, maar ook met meer dan 100 consultants.

Wij bieden onze Nearshoring as a Service aan vanuit onze kantoren in Warschau, Krakau en Lodz.

We guarantee full compliance

3000-2020_3
3402-2-2020_3

Plug and play

STEP 1

Eerst verkennen

Overweegt u nog steeds of nearshoring voor uw bedrijf de juiste keuze is? Maak u geen zorgen! We helpen u met het nodige onderzoek, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen, zonder één cent uit te geven. Laat ons u meenemen naar Polen, zodat u onze faciliteiten kunt zien, consultants kunt interviewen, met onze klanten kunt praten en een goed beeld kunt krijgen van de expertise en werkcultuur in Polen.

STEP 2

Wat zijn uw behoeften?

Samen brengen we uw specifieke behoeften in kaart. Vervolgens maken we de oplossing en service op maat, perfect aansluitend op uw wensen.

Step 3

Zoeken en matchen

Op basis van uw eisen vinden we de senior IT-consultants die specifiek voor u geschikt zijn.

STEP 4

Gesprekken en selectie

U interviewt en selecteert het uiteindelijke consultantteam, dat geschikt is voor uw specifieke taken.

Step 5

Contract

Het contract wordt gebaseerd op de nationale wetgeving in úw land, u heeft dus geen verplichtingen ten aanzien van de Poolse wetgeving. Met een opzegtermijn van 30 dagen kunt u zich ontdoen van alle verplichtingen, terwijl aan de andere kant ProData Consult gebonden is aan langlopende verplichtingen.

STEP 6

Oplossing op maat

We maken voor elke klant een oplossing op maat. We bieden u het complete pakket – dus inclusief kantoren, werkplekken, inrichting en IT-infrastructuur.

Step 7

100% zekerheid en compliance

We investeren voortdurend in veiligheid om te voldoen aan de internationale regelgeving. Al onze diensten, IT-infrastructuur en onderliggende processen voldoen daarom aan de strengste internationale normen voor IT-beveiliging en gegevensbescherming.

STEP 8

Support en kwaliteitsborging

We garanderen een soepele samenwerking, zodat u bent verzekerd van de beste service.

We regelen álles

De nearshoring-afdelingen van ProData Consult – in Warschau, Krakau en Lodz (Polen) – zijn gespecialiseerd in het bedienen van Europese bedrijven met op maat gemaakte nearshoring solutions. We regelen alle praktische zaken: kantoren, infrastructuur, hardware en natuurlijk ook IT-specialisten van wereldklasse. Kortom, we ontzorgen u volledig.

Statements

Inschrijven op de newsletter

By clicking on "Subscribe", you consent to receive emails from ProData Consult regarding news pertaining to our services or other relevant news. You also acknowledge that you have read our Privacy policy & cookies

You may at any time withdraw your consent by unsubscribing in the emails you receive, or by contacting us at info@prodataconsult.com or via the website.