Totaaloplossing voor het beheer van consultant-leveranciers

Maak gebruik van de Vendor Management Service van ProData Consult en laat het vaak lastige en tijdrovende beheer van leveranciers en externe IT-consultants aan ons over – allemaal met volledige keuzevrijheid.

Zeg vaarwel tegen het tijdrovende en complexe beheer van meerdere leveranciers. Of u nu gebruik maakt van zelfstandige freelancers of kandidaten van verschillende leveranciers, wij kunnen de administratie van uw externe consultants geheel of gedeeltelijk voor u uitvoeren, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Laat ons dit hele proces afhandelen. We beheren en administreren uw externe medewerkers, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

VMS_HassleFree

Voordelen

Group-6272

Consolidatie

Geconsolideerde processen voor het inhuren, factureren en contracteren van consultants

Group-6168

Keuzevrijheid

Kies leveranciers en consultants naar eigen inzicht

business-and-finance

Lagere administratiekosten

De consolidatie van de processen verlaagt de administratiekosten

Group-6280

Verzekering

Alle consultants vallen onder de beroepsaansprakelijkheids-verzekering van ProData Consult

Zo werkt het

Onze Vendor Management Service is een IT-ondersteund administratief proces

Consolidatie en centralisatie

We nemen het voortouw in een snelle transitie, waarbij we de administratie van contracten met leveranciers en consultants centraliseren. In sommige gevallen kan consolidatie lastig en complex zijn. We zijn er trots op dat we het proces professioneel, zorgvuldig en in nauwe samenwerking met de betrokken partijen afhandelen.

Administratie

We zorgen voor het beheer en de administratie van uw consultantleveranciers. Ons solide IT-platform is de basis van een efficiënte administratie van uw leveranciers en consultants.

Eén aanspreekpunt

In plaats van meerdere relaties en leveranciers te beheren, bent u nu klaar met slechts één. We zullen alle toekomstige zaken of taken met betrekking tot uw consultantgebruik en consultantadministratie afhandelen.

Overzicht in de klantmodule

Benut de voordelen van onze gratis klantmodule, waarmee u het hele proces kunt volgen. Tegelijkertijd heeft u volledig zicht op alle aanvragen, contracten en kosten. De volledige controle over alle consultants en een compleet overzicht ervan – dat was nog nooit zo eenvoudig, terwijl u de omslachtige administratie met een gerust hart kunt loslaten.

Inschrijven op de newsletter
Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van ProData Consult, accepteert u ook de onze Privacy policy & cookies

Statements