ABout_Us_Uncomprimising@80px

Geen compromissen – voor ons heel vanzelfsprekend

Wij zijn specialist in het matchen van gekwalificeerde business- en IT-consultants met de behoeften van onze klanten die vaak specifieke competenties vragen. Dit doen we al decennia lang, terwijl we onze aanpak constant finetunen. We bedienen onze klanten met deskundige consultants op locatie, maar ook vanuit een van onze nearshoring centra in Polen.

About_Us_TrustedBy@80px

Vertrouwen van toonaangevende bedrijven – sinds 1994

Vandaag de dag werken we met enkele van de meest gerenommeerde internationale bedrijven en merken. Toegewijd bieden we de best denkbare service, met dit doel helder voor ogen: klanten helpen met hun IT-behoeften, zonder compromissen te doen aan de kwaliteit.

about_us_leading@80px

De toonaangevende bemiddelaar in onze branche

Sinds 1994 is de groei en het doorontwikkelen van ProData Consult een prachtige reis geweest. Vandaag de dag behoren we tot de toonaangevende aanbieders in ons segment in Noord-Europa. We hebben ons hoofdkantoor in Kopenhagen, met vestigingen in Zweden, Noorwegen, Polen, Nederland en Duitsland.

About_Us_OwnedBy@80px

Eigendom van Axcel

In 2020 behaalde ProData Consult Group een omzet van € 202 miljoen.

ProData Consult is sinds 2021 onderdeel van grootaandeelhouder Axcel en een groep van topmanagers en bestuursleden.

    

ProData Consult and emagine Group are officially one since December 2021.

We zijn voor bedrijven de toegangspoort tot een schaalbare IT-workforce

Of het nu lokaal is of nearshore, we kunnen altijd tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten die dringend IT-competenties nodig hebben. We bieden hen de nodige flexibiliteit en schaalbaarheid om altijd de juiste IT-kennis en IT-middelen beschikbaar te hebben, zodat ze kunnen navigeren in een dynamische en veranderende omgeving. We breiden ons netwerk van IT-specialisten voortdurend uit. Daarbij houden we de vinger aan de pols: we volgen trends in de sector en opkomende technologie op de voet. Dit helpt ons proactief in te spelen op de vraag naar toekomstig IT-talent.

Mensen - Maak kennis met het personeel

De administratie en het management van ProData Consult telt meer dan 175 hooggekwalificeerde professionals. Samen zetten we onze klanten, consultants en partners op de eerste plaats.

Our_Responibility_coverImg_2021

MVO

ProData Consult heeft een actief MVO-beleid. Ook zijn we lid van het UN Global Compact.

 

Lees meer

Press_Block_coverImg_2021

Pers

Vind relevant persmateriaal en lees de laatste berichten en verklaringen.

 

Lees meer