Top-consultants op het juiste moment

De combinatie van snelheid en kwaliteit lijkt misschien tegenstrijdig, maar dat is precies wat klanten van ons verwachten. De behoefte aan een specifieke combinatie van IT-competenties vraagt vaak direct om aandacht en snelle actie, omdat kritische bedrijfsprojecten, strakke deadlines en innovatie daarvan afhankelijk zijn.

Met dat in het achterhoofd ontwikkelden we ons bedrijf en onze processen. Alles wat we doen, draait om de directe behoefte van onze klant, wat we oplossen met high-end IT-consultants. We bieden onze klanten de zekerheid dat een gebrek aan IT-competenties nooit de bottleneck zal zijn.

HWW_OptimizedQuality
HWW_TomorrowsITtalent

Het IT-talent van morgen

De unieke skills van vandaag zijn morgen al weer achterhaald. En dan verandert ook nog eens de business van onze klanten voortdurend. Daarom volgen wij de trends in de sector en opkomende technologie op de voet. Dit helpt ons proactief in te spelen op de vraag naar het IT-talent van morgen. We breiden ons netwerk van senior IT-consultants constant uit, zodat we altijd kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten, die dringend IT-competenties nodig hebben.

Competente IT-consultants wanneer u ze nodig heeft

We nemen élk verzoek serieus

Het doelgerichte en systematische proces wordt volledig ondersteund door geavanceerde IT-systemen. Dit garandeert een nauwkeurige match op het juiste moment

Group-6426

De eisen verfijnen

In nauw overleg met de klant, beschrijven en verfijnen we de eisen voor de specifieke aanvraag.

Group-6392

Zoeken

Op basis van de verfijnde eisen scannen we ons uitgebreide netwerk van IT-specialisten en kiezen we de beste consultant voor die ene specifieke vraag.

Group-6426

Valideren en matchen

Methodische validatieprocessen garanderen de beste match tussen de behoeften van de klant en de skills van de consultant.

Group-6415

Cv’s

De cv's van de consultants sturen we door naar de klant. Alle cv’s hebben hetzelfde format. Dit geeft een beter overzicht en vergemakkelijkt de beoordeling.

Group-6416

Sollicitatie

De klant voert een persoonlijk gesprek met de consultant.

Group-6417

Contract

Prijs, voorwaarden en duur worden overeengekomen en vastgelegd in een flexibel contract.

Bouwen op sterke relaties

We geven prioriteit aan het opbouwen van een duurzame relatie met onze consultants – we kennen ze door en door. Zo zorgen we voor een kwalitatief hoogwaardige service en the perfect match tussen enerzijds de situatie, de organisatie en klantbehoeften en anderzijds de vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten van de consultant.

HWW_StrongRelationshipp

Inschrijven op de newsletter
Wanneer u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van ProData Consult, accepteert u ook de onze Privacy policy & cookies

Statements